Det udadvendte

Denne side er en liste over de optrædener, jeg kommer til at afholde i forbindelse med mine bøger. Altså, når jeg vover mig ud af skrivehulen og ud blandt læsere og andet godtfolk:

FREDAG D.11/5 FANTASK
Ulven og Uglen holder et crowd-funding arrangement for at rejse penge til den fortsatte oversættelse af Brandon Sandersons Stormlysfortællinger. Det foregår i den navnkundige nørdshop Fantask i København fra 16-18. Jeg vil være til stede, det vil være muligt at købe og få signeret Ellekongen, men hovedpersonen vil selvfølgelig være Jakob Levinsen, oversætteren af serien.

SØNDAG D.6/5 FOREDRAG PÅ KÆR-LITT.
En ny festival på Lolland for kærlighedslitteratur. Jeg skal holde et lille oplæg om bogen, kærlighed i 1700-tallet og folkesagn kl.12.30. Det foregår på Fuglsang Herregaard.

LØRDAG D.3/2 MINI-BOGMESSE PÅ HASLEV BIBLIOTEK
Et arrangement for lokale forfattere på vores dejlige bibliotek i Haslev. Program følger senere.

LØRDAG D.3/12 LEESTRUP JULEMARKED
Jeg slår en stand op på vores lokale julemarked, hvor jeg sælger mine bøger til julepris. Markedet byder også på fine ting, drejet i træ, keramik, kniplinger, strikkede bamser og korktasker, så en julegave eller to er nem at finde.

BOGFORUM
Søndag d.12/11 opholder jeg mig på Ulven og Uglens stand på BogForum. Jeg giver gerne en krølle i Ellekongen, hvis nogen skulle have lyst til det.

FREDAG D.20/10. HERLUFSHOLM FANTASY BOGMESSE
Jeg har drømt om det, siden messen startede for nogle år siden, og nu bliver det virkelighed. Jeg skal på scenen på denne meget stemningsfulde messe. Det foregår på Loftet kl.13.30-14. Jeg skal interviewes af Mikkel Wendelboe. Der bliver nok også mulighed for lidt bogsignering i løbet af dagen.

FREDAG D.13/10. ELLEKONGEN UDKOMMER.
Samtidig er det kulturnat i København. På Hovedbiblioteket holdes der bl.a. ‘en aften i det litterære skyggeland.’ Det er så fantasy og horror, det drejer sig om. Det foreløbige program kan ses her. Det er ikke så informativt endnu, men jeg kan oplyse, at jeg er på fra 20-20.20. Jeg bliver interviewet af Jesper Rugård Jensen, som jeg har delt antologien Mestertyvens sidste ønske med. Jeg skal også læse lidt op fra bogen.