Tv-stjerne

Så har Eva færdiggjort sit interview med mig, og jeg har fået min tv-debut. TV Sydsjælland er en lokalstation, der laver indslag om mennesker, begivenheder og virksomheder hernede, og en lokal forfatter falder også ind under deres interesseområde. At jeg er nabo til en af deres journalister gør det selvfølgelig lidt nemmere at komme inden for radaren. 🙂

Selvom jeg sad overfor et menneske, jeg har kendt i mange år, blev jeg alligevel lidt nervøs over at have kamera rettet mod mig, og min hjerne reagerede ved jævnligt at gå i stå, når hun stillede et spørgsmål. Her bagefter kan jeg komme i tanker om mange andre ting, jeg kunne have sagt eller andre måder, jeg kunne have formuleret mig på, men sådan er det nok altid. Jeg får også placeret Tolkien og CS Lewis i 1800-tallet, og selvom de er født i det århundrede, er det nok alligevel at gøre dem lidt ældre, end de egentlig er, men det må skyldes min hjernelammelse.

Men reaktionerne fra naboer, venner og kollegaer har været positive. Udsendelsen har været delt på facebook og har i skrivende stund været vist næsten 1200 gange. Det er vildt at tænke på, at folk, der ikke engang kender mig, har set klippet og nu ved, at min bog bliver en realitet. Hvis det betyder, at nogle af dem også vil læse bogen til den tid, så er det jo dejligt.

Klippet skal selvfølgelig også vises her på bloggen:

Signe Fahl 2017

Signe Fahl skriver på den første bog i en trilogi. Jeg besøgte hende på en meget kold dag i januar. Vi fik hilst på hendes to Broholmere og to islandske heste, inden vi gik ind i varmen og talte om hendes bog og forfatterskab.

Opslået af TV Sydsjælland på 19. januar 2017

Mine heste og hunde får hermed også deres 15 minutes of fame – og så har jeg fundet ud af, at et af forårets projekter bliver at male hegn! Sådan kan man jo bruge tv til meget. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *