Jippee! Endnu en anmeldelse

Okay, her kommer så alligevel et indlæg på bloggen midt i mit skal-være-færdig-skriveræs. Men det er fordi, jeg har fået en ny anmeldelse og heldigvis en god en af slagsen. Jeg siger mange tak til Amalie fra http://adventuresofabookgeek.blogspot.dk/2018/04/ellekongen-tagespind-1-af-signe-fahl.html for at tage sig tid til at læse min bog og anmelde den. Jeg er glad for, at hun ikke syntes, det var spild af tid. 🙂 Det er så sjovt at høre om, hvad folk præcis bider mærke i ved bogen, og her lader det til bl.a. at være karaktererne. Det er skønt at få at vide, at man har ramt noget lige der, for karaktererne er jo alfa og omega i en historie. Og så har hun oven i købet citeret noget fra Julius’ samtale med Karen, som omhandler noget, der bliver et omdrejningspunkt i Elleskudt, det er sgu da morsomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *