Skriv en bog på et år – slutspurten.

Jeg har holdt en dejlig påskeferie i Italien, men en hel del af den er foregået ved et bord med en computer foran mig. Jeg har fået skrevet en dejlig masse og har fået overblik over, hvad jeg mangler. Det er stadig en hel del, så jeg har taget en beslutning: Min deadline nærmer sig og jeg har ikke tid til andet end at skrive. Dagjobbet må selvfølgelig passes, men jeg har bestemt mig til ikke at bruge tid på bloggen igen, før Elleskudt er færdigt og sendt til redaktør. Prioriteringer.

Mandage er mine bedste skrivedage, udover weekenderne, og ugens andre dage har jeg ikke tid til at tage mig af den, hvis jeg også skal skrive. Min deadline hedder 14.maj, og den har jeg tænkt mig at nå. Vi ses derfor først igen i midten af maj.

Jeg vil dog lige indskyde, at man kan opleve mig live på Kær-litt. på Fuglsang Herregård d.6.maj. Denne dag river jeg ud af skrivekalenderen og holder foredrag om overtro og kærlighed i 1700-tallet. Ellers kan man også følge lidt med på facebook og instagram.

Jeg håber, vi ses igen, når jeg atter dukker op til overfladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *