Nye anmeldelser og en update

Tiden løber fra mig. Nu har jeg ikke opdateret mit skriveforløb de sidste to mandage. Det har gået lidt sløvt, men lige nu holder jeg vinterferie, så tempoet er ved at komme op igen. Jeg lover, at jeg husker at lave en rigtig opdatering på næste mandag. Dette indlæg vil jeg bruge på at dele et par anmeldelser, jeg har været så heldig at få.

Den første havde jeg ventet på, men af en eller anden grund opdagede jeg den først en måned efter, den var blevet skrevet. Bogbloggen hedder littuna.nu og drives af en bunke litteratur-og sprogstuderende. Jeg var ret spændt på den, fordi de mest anmelder ret litterære bøger- Anmelderen har da også lagt stor vægt på det sproglige og min lille bog bliver godkendt på det område! Hun er også begejstret for det historiske, mens hun er mere lunken over for kærlighedshistorien.

Den anden anmeldelse var en overraskelse. En helt ny bogblog ravnesnak.dk ville indlede sin tilværelse med en anmeldelse af Ellekongen. Det er to historikere, der står bag den, og min videredigtning af de gamle folkesagn har nu fået et historisk kvalitetsstempel! Det er så dejligt. Den bliver endda anbefalet til historieundervisningen. Resten af bogen falder også i god jord, så jeg er en happy, lille forfatter lige nu. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *