Haslev Minibogmesse

Så er endnu et offentligt arrangement krydset af på listen. Det gik rigtig godt. Det var jo første gang, der blev afholdt en bogmesse i de omgivelser, så det var ikke til at vide, om folk ville tage det til sig og bruge en lørdag eftermiddag til at tjekke lokale forfattere ud. Men det trak omkring 200 mennesker til, og det må siges at være flot for et lille, lokalt arrangement.

Den ene af mine forlæggere fra Ulven og Uglen havde indvilliget i at tage turen fra Ballerup til Haslev for at støtte mig. Her er hun ved at gøre standen flot.

Det blev en dag med mange snakke med Haslevboere, gamle forældre fra børnehaven 🙂 journalister, kulturdirektører, bibliotekarer, boghandlere, bogbloggere og forfattere. Og så mine søde, skøre kollegaer, der troppede op og agerede fanklub og fotografer til min oplæsning.

Som ved alle rigtige bogmesser var der problemer med lyden og megen summen af snakkende mennesker i baggrunden, men det er ting, der kan gøres bedre til næste gang. For der bliver sandsynligvis en næste gang om to år. Så vellykket var arrangementet og jeg er glad for at have været med. En stor tak til Haslev Bibliotek og dets friske bibliotekarer, initiativtageren Hans-Willy Bautz og alle andre, der gjorde dagen mindeværdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *