Lektør og endnu en anmeldelse

Jeg bliver rigtig forkælet med anmeldelser her op til jul, og det er de bedste julegaver ever! Denne gang er det Susbogblog, der udtaler sig om Ellekongen. Hun skriver især om stemningen og den historiske research, som hun er meget begejstret for, og jeg sidder med et lalleglad smil på læberne. Jeg, som troede, at jeg var den eneste i hele verden, der kunne finde detaljer som halm i sengene og malkepigers arbejde spændende! Hun giver fire flotte stjerner, og jeg er en glad og dybt taknemmelig forfatter.

Så kan jeg sørme også glæde mig over en lektørudtalelse. Sådan en er utrolig vigtig for en bogs skæbne i et lille land som Danmark. Den bestemmer om landets biblioteker køber bogen. Den er heldigvis god, jeg bliver sammenlignet med Margit Sandemo, og anbefaler Ellekongen til alle større biblioteker og efter interesse. Så afsted til dit lokale bibliotek og spørg efter Ellekongen, så den kan komme ud til folket. 🙂 Mere dansk folklore på vores biblioteker, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *