Skriv en bog på et år – uge 28

VERDENS BEDSTE SKRIVERÅD

Jeg elsker at læse gode råd om skrivning og høre om andres tanker og erfaringer. Klogere kan man altid blive. Men det bedste råd jeg nogensinde har opsnuset er dette:

Slå røven i sædet og skriv.

Gør det igen næste dag.

Jeg har haft en træls uge med sygdom og deraf manglende energi. Men jeg formåede på en eller anden måde alligevel at få skrevet lidt hver dag. Manuskriptet fylder nu 43102 ord. Jeg er ikke sikker på, at alle ordene er lige geniale – det er de helt sikkert ikke. Men at have skrevet noget lort er 1000 gange bedre end slet ikke at have skrevet. Af lort kan der vokse blomster, også sprogblomster.

Jeg er lidt stolt over det, for jeg har godt nok været syg. Jeg er stadig kun så småt på vej tilbage i de levendes verden og energien har kun været til skrivning, ikke sociale medier eller blog. Derfor denne korte opdatering denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *