Første indlæg

Jeg regner egentlig med at jeg skriver til mig selv lige nu, da kun to andre personer udover mig selv ved, at jeg har lavet en blog. Men hvis din vej skulle falde forbi, så velkommen til. Jeg er forfatter med en bog på vej, og det er denne bog, jeg vil fortælle om på denne blog. Jeg er i øjeblikket i gang med redigeringen af den, og om alt går vel, bliver den udgivet i efteråret 2017. Der er nok at lave, og egentlig har jeg nok slet ikke tid til at blogge, men jeg tænker, den skal jo også sælges, når den bliver udgivet, og det bliver den ikke uden lidt opmærksomhed omkring den. Det kan denne blog forhåbentlig hjælpe med til.

Genren er nok mest paranormal romance. Den foregår i 1700-tallet, så den er også lidt historisk fantasy. Hvis det lyder som noget for dig, så vend endelig tilbage. Jeg regner med at opdatere siden her ugentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *