En anmeldelse

Sådan en er jo altid ventet med spænding. Et antal bogbloggere har sagt ja til at modtage bogen, og jeg går rundt på nåle. Hvilken forfatter vil ikke gerne have positive anmeldelser? Hvilken forfatter går ikke rundt og bider negle i ventetiden?

Jeg har prøvet det før med Hels Rejse. Men jeg vidste, at noveller og kortromaner og så især i fantasygenren ikke bliver anmeldt særlig ofte, så de 2-3 stykker, der kom, var en glædelig overraskelse. Denne gang er det noget andet. Paranormal romance for voksne er et marked under opdyrkning herhjemme. Jeg har ingen idé om, hvor mange mennesker, der vil være interesserede i at læse den. Så foregår den i gamle dage, og jeg har jo en fordom om, at jeg er den eneste, der finder fortiden spændende.

Har jeg ramt noget eller har jeg misset totalt? Det vil tiden vise. Men denne anmeldelse fik dulmet mine nerver lidt. Den kom også lidt bag på mig, da han ellers ikke har gjort det som bogblogger. Men jeg har simpelthen fået æren af at blive Skriverkarlens debut som boganmelder. Og hvilken anmeldelse … ikke alene er den overvældende positiv, den skiller sig så sandelig ud fra mængden. Jeg kan kun smile og sige: Tak for ordene.

Du kan læse den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *