Skriv en bog på et år – uge 22 og 23

NÅR ENS SKRIVETID FORSVINDER MELLEM FINGRENE PÅ EN.

En kombination af aftenmøder og dårlig internetforbindelse (ulempen ved at bo herude på landet) forhindrede mig i at skrive et indlæg i sidste uge. Det gjorde dog ikke det helt store, for jeg havde ikke fået skrevet ret meget på Ildvætten. Jeg håbede, at jeg ved at slå et par uger sammen kunne pynte lidt på resultatet.

Men nej!!!

Jeg troede, at min hverdag ville komme i normal gænge igen efter Kulturnatten og Herlufsholm, men jeg har opdaget noget ved at være udgivet forfatter: Man har meget mindre tid til at skrive i. Man skal være til stede på de sociale medier, man skal svare på spørgsmål og holde øje med anmeldelser. Ting, som faktisk er meget hyggelige og som jeg gerne vil prioritere, men det går unægtelig ud over min skrivetid.

Jeg har spekuleret meget over, hvad jeg skal gøre, for bogen skriver ikke sig selv. Svaret må være bedre planlægning og en beslutning om ikke at gå på de sociale medier, før jeg har skrevet et passende antal ord. Det prøver jeg i næste uge. Min ordoptælling nåede op på 37702. Det er vist meget godt, jeg ikke er med i nanowrimo. Jeg ville tabe bigtime. Men jeg kan vel blive inspireret af de mange opdateringer rundt omkring til også at få knaldet nogle ord ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *