Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Det er allerede over en uge siden, at min første bogmesse som udgivet forfatter. Herlufsholm Fantasy Bogmesse med VIP-skilt om halsen. Det var stort, og jeg ville ikke gå glip af noget, så jeg dukkede op lidt i 12 om fredagen. Mit forlag, Ulven og Uglen, havde gjort en flot stand klar, det er virkelig noget, de kan.

Her er den del af opstillingen, hvor Ellekongen stod. Læg lige mærke til det lille bondehus, der var stillet frem – det er da fint.

Mit interview foregik på Loftet, et lille lokale, der egnede sig fint til en ny forfatter. Stolesæderne var ikke alle tomme og jeg kendte endda ikke dem alle sammen. 🙂

Det var faktisk hyggeligt at tale med Mikkel Wendelboe om bogen. Heldigvis havde jeg på trods af en truende hjernenedsmeltning husket at tage et eksemplar af bogen med, som jeg kunne vise frem. Illustratorsønnike sad med på forreste række og kunne æres, som han skulle. Vi talte om inspiration, research, historiske detaljer og overtro. Jeg havde også taget min elskede ‘Landbokvinden’ af Ole Højrup med som eksempel på research. Det syntes folk vist var sjovt.

Så var det ned i standen for at signere.

Gamle skrivevenner og naboer stod i køen, men også folk, jeg ikke kendte. Nicole Boyle Rødtnes, hvis Elverskud-serie, jeg med største fornøjelse har læst, dukkede også op. Det var en dejlig oplevelse.

Louise Haiberg stod også i køen.

Hende har jeg engang konkurreret med i en novellekonkurrence på Fyldepennen. Hun har udgivet flere bøger, som jeg er stor fan af, så det er lidt vildt, at hun ville investere i Ellekongen. Carina Evytt, som jeg desværre ikke fik noget billede af, købte også bogen. Hun har fulgt Ellekongen fra han første gang dukkede op på Fyldepennen. Nu håber jeg, at hun kan lide resten af historien.

Næste dag hilste jeg på Jeanette Hedengran.

Hun er medforfatter til Mørkets Søn-serien, som jeg er meget begejstret for. Hun købte også et eksemplar af Ellekongen, og hun står for min allerførste læserreaktion.

Lars Kramhøft udkom om lørdagen med sin bog Djævlens Hjerte, som også foregår i en dansk fortid. I den anledning var der kage. Jeg fik købt hans bog og en masse andre. Det var en fed oplevelse at være en del af set uppet på Herlufsholm, en drøm, der gik i opfyldelse, forfatterliv for fuld udblæsning. Jeg vil slutte af med dette smukke billede af min bog taget af Camilla Költzen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *