Skriv en bog på et år – uge 21

Ugen har stået i Herlufsholm Fantasy Bogmesses navn. Jeg har lavet markedsføring og et interview til forlagets hjemmeside, og jeg har fået min første læseranmeldelse. Der har ikke været meget tid til skrivning på manuskriptet, så det er kun vokset til 36668 ord. Men nu falder der forhåbentlig lidt mere ro over mit liv og min hjerne, så jeg kan komme i omdrejninger med den bog.

I den forbindelse tænker jeg, at jeg vil afsløre arbejdstitlen, så jeg fremover kan omtale den med et navn frem for som ‘toeren.’ Det er … tadaaa … Ildvætten. Om det vedbliver at være en arbejdstitel og aldrig når til bogforsiden, vil tiden vise. Ellekongen startede også som en arbejdstitel og den overlevede.

Jeg havde en fantastisk bogmesse og er også ved at skrive et indlæg om den, men det bliver først lagt op, når jeg har fået lidt flere billeder. For oplevelsen kræver billeder. 🙂 Her er dog et af en flot bunke ellekonger. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *