Jeg har hentet mine bøger

Her til eftermiddag gik turen ind til forlaget, hvor der stod to pakker og ventede på mig indeholdende bøger og bogmærker. Det er en meget speciel fornemmelse at stå med frugten af ens slid, ens egen bog i hænderne.

Jeg signerede også nogle stykker, som forlaget vil bruge til konkurrencer, så hold endelig øje med Ulven og Uglens facebookside.

Nu sidder jeg så og nyder synet af mine egne bøger. Jeg ønsker dem alt det bedste, når de forhåbentlig flyver ud til en masse læsere, der forhåbentlig også vil nyde dem.

Som en lille bonus for bloglæsere får I her også et billede af bagsiden. Her kan I (selvfølgelig) læse bagsideteksten, hvis ellers billedet er tydeligt nok, men også se, at illustrationen fortsætter på bagsiden med nogle dansende ellepiger. Jeg synes, det giver noget særligt, at illustrationen dækker hele bogens omslag, så det bad jeg illustratoren om. Og jeg synes, det er så fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *