Løst og fast.

Jeg har netop oprettet en side på bloggen, der handler om begivenheder, jeg skal deltage i for at promovere min bog og mit forfatterskab. Du finder den i den blå bjælke øverst under ‘Det udadvendte’ eller lige her.

I den nærmeste fremtid handler det om kulturnatten i København og Herlufsholm Fantasy Bogmesse, og jeg er allerede godt oppe at køre over det. Jeg har intet imod at stille mig op foran en stuefuld forældre og fortælle dem sidste nyt fra børnehavefronten, men dette er noget ganske andet. Forhåbentlig får jeg styr på nerverne, så jeg også kan nyde, hvad der ellers kommer til at foregå til de arrangementer.

Kulturnatten ser ud til at blive noget med forskellige horror(det er jo fredag d.13.)- og fantasyforfattere. Der er ikke kommet navne på endnu, så vidt jeg kan se, men mon ikke det bliver interessant.

Herlufsholm er en drøm, der nu takket være mit ekstremt hårdtarbejdende forlag går i opfyldelse. Tænk, at skulle være en del af setuppet dette sted:

Okay, det bliver ikke lige i Festsalen, men oppe på Loftet, der til daglig er musiklokale, men det kunne jeg ikke finde nogen billeder af. Men altså, kan man forestille sig et mere stemningsfuldt sted at fordybe sig i fantasyens verden(er)?

Det kunne være så hyggeligt, om der også kom nogle læsere af bloggen forbi.

I torsdags fik jeg endelig afleveret satskorrekturen til forlaget, og tænk, jeg spottede faktisk flere ting, jeg gerne ville have lavet om. Selv efter det hav af gennemlæsninger og redigeringer, jeg har foretaget på manus, så dukkede der nye ting op. Utroligt, hvad den anderledes opsætning af teksten kan give af friske øjne. Nu bliver rettelserne så sendt til grafikeren og så er bogen vel mere eller mindre klar til tryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *