Skriv en bog på et år – uge 12

Høsten er i gang herude på landet – mellem regnbygerne. Hvad har det med bogen at gøre? Ingenting, udover at der er andet at bruge tiden på end at sidde og skrive. Vi har fået kørt halm hjem til vores dyr og naboens køer, lige inden en megaregnskylle slog lejr på himlen over os. Men vi nåede at få det hjem tørt, noget der er lige spændende hvert år.

Jeg har dog brugt en pæn del af min tid foran computeren, men ikke på nyskrivning. Manus på Ellekongen kom tilbage fra korrekturlæseren med ros for meget få fejl. 🙂

Alligevel var der nogle ting, der lige skulle grubles over, inden jeg sendte det tilbage for sidste gang – troede jeg. I dag kom det så retur igen med lige et sidste par kommentarer. Jeg kan med sindsro sige, at det manus er gennemarbejdet fra a-z.

Så har jeg også fået taget nogle billeder af mig selv, som skal bruges til forlag, arrangementer og sociale medier. De er ikke færdigredigerede, så jeg viser ikke noget frem endnu.

En smule nyskrivning har jeg præsteret, men jeg tæller det ikke med, for jeg har besluttet mig at slette det igen. Det er ellers noget af en dødssynd under skrivningen af første udkast, at gå tilbage og se, hvad man har skrevet. Men det føltes forkert og ville ikke tilføre historien noget godt, og hvis man kan mærke det så hurtigt, ser jeg ingen problemer med at slette det.

Alt i alt en travl uge fyldt med forfatterrelaterede ting, men ikke så meget nyt at tilføje her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *