Skriv en bog på et år – uge 7 og 8

Jeg har haft ferie i 14 dage uden netforbindelse, så derfor slår jeg to uger sammen i dette indlæg. Jeg havde selvfølgelig computeren med, og hver regnvejrsdag – og også tit nogle solskinsdage – blev brugt foran den. Dels med den sidste redigering, dels med endelig at komme ordentligt i gang med den nye bog. Jeg har nu 23475 ord.

Jeg har fået præsenteret nye bipersoner, lagt de første spor ud og støbt et fundament, som historien nu skal bygges op på. Det tegner godt, og fingrene klør. Gid jeg dog havde ferie et par måneder endnu. Det er nu engang, når jeg har tid til at sidde her i lange stræk ad gangen, at det rykker.

Men sådan er livet ikke. Heldigvis har jeg en uge endnu. Den skal også bruges til at ordne ting herhjemme, men mon ikke jeg kan få sneget et par skrivedage ind også.

Her er et billede af de skriveforhold, jeg havde under en del af ferien:

Min søn var på crosslejr, hans far var mekaniker, der var motorlarm og en bunke hyggelige mennesker at snakke med, og alligevel fik jeg skrevet en masse. Det er jeg lidt stolt over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *