Skriv en bog på et år – uge 4 – al begyndelse er svær

Ak ja, det er ikke så nemt at finde en tone, der adskiller sig så meget fra Karens, som jeg gerne vil. Jeg har skrevet mig ind på Daniel ved at skrive i jeg-form, men hver gang, jeg skriver på det rigtige manuskript og ændrer det til ‘han,’ føles det forkert. Så nu skriver jeg hans kapitler som jeg-fortæller. Om jeg ændrer det tilbage til ‘han,’ når jeg er blevet mere sikker på hans stemme, vil tiden vise. Det gør jeg nok. Jeg har før læst bøger med både en 1.persons-og en 3.personsfortæller, men jeg er ikke sikker på, at det vil fungere, når nu hele den første bog er skrevet i 3.person.

Som følge af det bøvl har jeg slettet omkring 1000 ord, men også skrevet nogenlunde det samme, så ordtælleren står på status quo, så det er vel meget godt.

Næste uges word count bliver nok ikke så højt. Jeg har fået bog 1 tilbage med den sidste runde rettelser, så nu skal der redigeres igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *