Skriv en bog på et år – uge 2

Puha, jeg håber ikke ugerne alle sammen har tænkt sig at flyve afsted lige så hurtigt som denne. Men jeg har fået lavet lidt. Jeg har gennemgået plottet en gang til og tilføjet en ret dramatisk ændring, da jeg syntes, midten var lidt for tam. Jeg har researchet i forbindelse med ændringen, og jeg er ret spændt på den.

Jeg har fundet det frem, jeg har skrevet og arbejdet lidt mere på det, og nu har jeg 15000 ord med en karakter, der ikke er en af hovedpersonerne. Jeg synes, det er et vigtigt aspekt af historien, men jeg kan ikke bestemme mig til hvordan, jeg skal arbejde det ind. Det er lidt langt til en prolog, måske skal det spredes ud mellem de andre kapitler, måske skal jeg slet ikke bruge det. Det finder jeg nok ud af hen ad vejen.

Så har jeg 5080 ord med Karen og Daniel. Noget af det skal omskrives i forhold til det nye plot, men meget af det kan bruges, så det er dejligt. Jeg glæder mig så meget til at dykke dybt ned i et nyt eventyr med dem.

På jobbet har jeg også fået rodet mig ud i noget skrivearbejde. Forhåbentlig kommer det ikke til at kræve for meget af min tid udover almindelig arbejdstid. Jeg holder skam af mit arbejde, og jeg holder af at skrive, men af de to skriveopgaver jeg har foran mig, ved jeg godt, hvilken en jeg helst vil arbejde på. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *