Det var så 2. redigering

Så er det tid til blomster igen. Jeg har færdiggjort redigering nr.2, den næstsidste. Manuskriptet er vokset igen til 113125 ord. Jeg er åbenbart en af de forfattere, der ikke sletter under redigering, men tilføjer. Nogle personers motiver har skullet uddybes, scener har skullet gøres mere komplette, to nye kapitler er blevet skrevet netop for at gøre dette, tidslinjen har skullet gøres mere logisk, slutningen skulle gøres mere appetitvækkende på næste bog. Nu håber jeg så, det efterhånden er ved at være så knivskarpt, som det kan gøres, for 3. redigeringsrunde får jeg ikke ret lang tid til.

Nu glæder jeg mig til at kunne fordybe mig i bog to igen. Skrivearbejdet på jobbet er oven i købet også overstået, så nu ser jeg frem til en sommer i Tågespinds tegn. En forfatter har ikke noget imod en regnvejrsdag engang imellem. 🙂

Og så har jeg i går modtaget en mail, som har fået mig helt op at ringe, men mere om det en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *