Mine ord er blevet pakket ind

Det vil sige, bogen har fået et omslag og hvilket et. Illustratoren, dygtige Andreas Pihl, har efter en del udkast frem og tilbage ramt plet med et fantastisk flot cover. Ulven og Uglen offentliggjorde det i dag på facebook og på deres hjemmeside.

Det betyder, at jeg også kan offentliggøre det her på bloggen, og det har jeg glædet mig rigtig meget til. Jeg synes, mine ord har fået den fineste indpakning. Jeg er helt væk i, hvor fint, han har fået tegnet Karen. Baggrunden ser tågeagtig og mystisk ud, og der er nogle fine detaljer. Som en lille ekstrabonus kan I her også få afsløret bagsiden, der viser illustratorens opfattelse af ellepigerne. Dog uden bagsidetekst, for den er ikke skrevet endnu.

Dette er det billede, han sendte ind til forlaget, og der er ikke kommet titel og navn på endnu. Billedet kører fra forside over ryggen til bagsiden, det kan jeg godt lide. Der kommer så bagsidetekst og velsagtens en titel på ryggen også. Hvor jeg dog glæder mig til at se det omsat på en fysisk bog, jeg kan holde i mine hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *