Argh, hvorfor er man ikke 25 længere?

Jeg faldt lige over denne konkurrence.

Nu ryger jeg lige ud af min vanlige, landlige besindighed og bliver ovenud begejstret: Det lyder da totalt fedt! Tænk at få lov at overnatte på Trelleborg eller Kronborg! Frøslevlejren er selvfølgelig også interessant – men at overnatte på et slot eller en vikingeborg … Eller borg og borg, det er jo nok deres langhus, man bliver indkvarteret i, som ligger lige uden for selve borgen, men en rigtig vikingehal – jeg ville komme hjem med så meget stof til historier, så jeg ville nok ikke kunne nøjes med en novelle.

Et renæssanceslot vil også være vanvittig spændende. Historiens vingesus, kongelige og jævne ansatte, spøgelser – jamen, altså. Jeg ville nok have svært ved at vælge, hvilken tidsperiode, jeg ville skrive om. Men det behøver jeg så heller ikke.

Jeg er for gammel. Suk. Oplægget er ellers lige mig, men regler er regler. Movellas er et site for unge. Tænk, hvis der havde fandtes alt det, da jeg var ung. HUF, nettet og facebook med diverse forfatterfora. Så havde jeg måske taget mod til mig og kommet i gang med at skrive seriøst lidt tidligere.

Men med det her oplæg har de i hvert fald på forhånd solgt en antologi til mig. 🙂 Når jeg ikke kan skrive til den, kan jeg i hvert fald læse den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *