Genudgivelse

Så er min første bog, Hels rejse, kommet i 2.oplag i forbindelse med Dreamlitt’s overtagelse af forlaget Kandor. De har været så søde at sende mig fem frieksemplarer. Jeg synes, det er sjovt at have en udgave af første og andet oplag stående ved siden af hinanden på hylden, selvom de er nøjagtig ens.

Ja, forfatterlivets glæder kan være ganske små, men alle milepæle må fejres. 🙂 Måske skulle jeg også skaffe mig e-bogsudgaven bare fordi …

Indvendig er de så ikke helt ens, for jeg bad om at få rettet et par småting. Som i virkelig småting, der er sikkert ingen, der ville opdage det, skulle nogen få den idé at læse begge udgaver.

Jeg vil benytte lejligheden til igen at anbefale hele serien. I dette indlæg har jeg skrevet mere om den. De er så forskellige, at der er noget for enhver smag. Min tager udgangspunkt i mytologi og portrætterer Satan som en konkret figur.

Der var oven i købet et par søde mennesker, der tog sig tid til at anmelde den her og her. Himmelskibet bragte også en anmeldelse.

Hvis man kan lide den vinkel, har Anika Eibe også ladet sig inspirere af mytologi. Det samme har Maya Salonin og Jakob Friis Andersen.

De andre er ovre i den realistiske afdeling og både velskrevne, uhyggelige og tankevækkende. Tjek dem endelig ud, hvis du mangler en god historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *